کلاس PHP Validation مجموعه ای از قوانین و متد های اعتبار سنجی است که به شما این اجازه را می دهد تا اعتبار سنجی سمت سرور را به فرم های خود با سرعت و با حداقل تلاش در کد نویسی اضافه کنید. کلاس PHP Validation مقادیری را وارد می کند که با الگوریتم های اعتبار سنجی این امکان را فراهم میکند تا کاربر وارد فرم مخصوص به خود شود و اگر معیارهای مشخصی را برآورده نکند (به عنوان مثال آنها برای ورود به مقدار صحیح را وارد نکنند)، آنها به فرم اصلی بازگردانده می شوند و شما قادر خواهید بود یک لیست از تمام زمینه های تخلف و مصادیق ورود غیر معتبر را دریافت نمایید. این کلاس از php در نسخه های php4 به بالا قابل استفاده میباشد.

 

روش فراخوانی و استفاده کلاس PHP Validation

  • کلاس اعتبار سنجی PHP Validation را بر روی سرور وب خود آپلود کنید.
  • فرم خود را به صفت های کلاس PHP Validation که در بخش rules تعریف شده اند اختصاص دهید. هنگامی که فرم با موفقیت قوانین اعتبارسنجی را منتقل کرد و به درخواست سرور پاسخ داد، می توانید کاربر را به صفحه ای که برای او تعیین کردید هدایت کنید یا پیغامی را برای او نمایش دهید. اگر اعتبار سنجی اتفاق نیفتد، شما می توانید اشتباهات را مستقیما در صفحه فرم برای کاربر تشریح و برای رفع آن به کاربر راهنمایی برسانید.
  • قبل از تگ باز کردن، قوانین اعتبار سنجی خاص خود را در بالای صفحه فرم خود و در بخش rules اضافه کنید. این از قواعد اعتبارسنجی است. اساسا یک لیست (یک آرایه می باشد)، می گوید که کدام فرم ها باید برای تایید به کاربر نمایش داده شود و نیز چه خطاهایی باید به کاربر نمایش داده شود در صورتی که گزینه های اعتبار سنجی به درستی پر نشده باشد.
  • برخی از کد صفحه نمایش را در صفحه خود اضافه کنید که هر خطایی را که رخ می دهد را نمایش می دهد

 

نحوه پیاده سازی فرم با کلاس PHP Validation:

مشاهده آنلاین

 

توضیح نحوه پیاده سازی کلاس validation:

در ابتدا آرایه هایی به ترتیب زیر اضافه کرده ایم.مقادیر همه آن ها در ابتدا خالی هستند.

  • مقدار fields: که مربوط به مقادیر فیلدهای فرم شما است که بعدا پر می شود
  • مقدار errors: خطاهایی که براساس فرم شما اتفاق میفتد
  • مقدار message: که در صورتی که فرم بدرستی پر شود پیغام موفقیت آمیز بودن را نمایش می دهد

در قسمت بعد شرطی گذاشته ایم که در صورتی که بر روی دکمه submit کلیک شد وارد عمل می شود. در صورت کلیک بر روی submit کلاس مربوط به validation-2.3.3.php که فایلش در سرور شما است با دستور require_once فراخوانی شده است.

در بخش بعد آرایه rules را با استفاده از آیتم هایی پر کرده ایم. در هر یک از این آیتم ها وضعیت ضروری بودن یا نبودن فیلد، name مربوط به فیلد و پیغام خطا در صورت پر نکردن فیلد قرار گرفته شده است.

حال با استفاده از متد validateFields که دارای دو پارامتر است. موارد مورد نیاز برای بررسی به این تابع ارسال می شود. پارامتر نخست کل اطلاعات فرم که در قالب آرایه است و پارامتر دوم rules ها یا قوانینی که تعریف کرده ایم.

در صورتی که خطایی وجود داشته باشد خطا در قالب لیست پس از ثبت فرم نمایش داده می شود. در صورتی که هم خطایی نباشد پیغام موفقیت آمیز successfully نمایش داده می شود.

 

خروجی خطای فرم

 

پیغام موفقیت آمیز بودن در صورت پر کردن فیلدها

یک دیدگاه

  1. محمد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۱ at 12:17 ب.ظ

    تمرین خوبی بود ممنون

دیدگاه خود را بیان کنید

این ایمیل برای عموم منتشر نمی شود